Contact

WIL JE DIT JAAR WÉL LEKKER SLAPEN EN EEN VAKANTIE IN LUXE?

Je kent het wel, een bed & breakfast of hotel waar geen aandacht is besteed aan individuele wensen m.b.t. slapen, eten en andere services. Bij ons staan jullie wensen centraal, geef vantevoren aan waar je behoefte aan hebt tijdens je verblijf en we kijken samen naar een invulling.

Maison de la Bonne Vie houdt indien mogelijk rekening met hardheid van uw bed, kussens of een donsallergie etc. We horen graag vantevoren als je dieetwensen hebt. Zo maken we je verblijf zo persoonlijk mogelijk. Laat het ons vantevoren weten.

Dit is wat onze gasten, die onze gîte boekten, zeggen:

Jean-Jacques, BOOKING verblijf 5 sep - 10 sep 2021 score: 10

"  Guido en Derk zijn opmerkelijke gastheren, efficiënt en discreet, met veel opvoeding en omgangsvormen. Alles wordt gedaan om u zich thuis te laten voelen in dit etablissement, gerenoveerd met verfijnde smaak en hoogwaardige materialen. De netheid is onberispelijk. Het beddengoed is zeer comfortabel en de slaapkamer ruim. Het ontbijt is heerlijk, geserveerd met kazen uit de regio. Het zwembad is verwarmd, wat een geweldige bonus is. Op sommige avonden is het ook mogelijk om er te eten. De maaltijden die Guido bereidt zijn voortreffelijk."

Laetitia et Jean Claude, BOOKING verblijf 12 aug - 16 aug 2019 score: 10

"  Derk en Guido zijn geweldig, extravert, genereus, zorgzaam voor hun klanten, met oog voor detail, alles in een prachtig landschap en een prachtig ingericht huis dat het verblijf absoluut heerlijk maakt. En de kers op de taart is de table d'hôtes, lekker en mooi gepresenteerd, zonder de combinaties van eten en wijn te vergeten, die de mogelijkheid biedt om geweldige ontmoetingen te maken. Hartelijk dank aan onze schattige gastheren om ons op deze manier te hebben ontvangen en voor deze herinnering die in onze herinneringen is gegrift .... "

LUXE | INSPIRATIE | PERSOONLIJK | RUST

Gîte 1 heeft een oppervlakte van 40m² op de begane grond met eigen ingang en direct toegang tot de tuin, het terras en het zwembad. Het interieur is licht en ietwat industrieel. Een mooie parket vloer in combinatie met strak design en robuuste elementen een fantastische gîte.

In de gîte bevinden zich de eetkeuken en woongedeelte met loungehoek. De kleine open keuken beschikt over een koelkast, inductie kookplaat en keukeninventaris. Hierachter bevinden zich de 2-persoons slaapkamer en de luxe badkamer van het merk JEE-O met vrijstaand bad en aparte douche.

 

Laagseizoen (01-10 t/m 15-06) Hoogseizoen  (16-06 t/m 30-09 en 15-12 t/m 15-01)
€ 161,00 € 181,00

prijs per nacht / per gîte, ontbijt niet inbegrepen