Contact

WIL JE DIT JAAR WÉL LEKKER SLAPEN EN EEN VAKANTIE IN LUXE?

Je kent het wel, een bed & breakfast of hotel waar geen aandacht is besteed aan individuele wensen m.b.t. slapen, eten en andere services. Bij ons staan jullie wensen centraal, geef vantevoren aan waar je behoefte aan hebt tijdens je verblijf en we kijken samen naar een invulling.

MAISON de la Bonne Vie houdt indien mogelijk rekening met hardheid van uw bed, kussens of een donsallergie etc. We horen graag vantevoren als je dieetwensen hebt. Zo maken we je verblijf zo persoonlijk mogelijk. Laat het ons vantevoren weten.

Dit is wat onze gasten, die kamer 3 boekten, zeggen:

Nathalie, BOOKING verblijf 21 aug - 25 aug 2019 score: 10

" Het welkom van de eigenaren, hun discrete maar zeer effectieve aanwezigheid. Een huis met oude charme met een eigentijdse inrichting en een prachtig zwembad. Gargantuan-ontbijt, een uitstekende table d'hôtes."

Vincent, BOOKING verblijf 17 jul - 24 jul 2019 score: 10

" Ons verblijf was absoluut perfect. Alles waar we naar op zoek waren, was aanwezig: rust, netheid, kwaliteit van maaltijden en uitrusting, beschikbaarheid en flexibiliteit van de eigenaren. Een waar genoegen om (royaal) te ontbijten in de tuin met zicht op het zwembad, de lokale flora en fauna. Derk en Guido waren zeer alert op onze behoeften en respecteerden onze privacy. Er is grote zorg besteed aan de keuze van meubels, beddengoed en decoratie. Het is dan ook een waar genoegen om deze accommodatie en de tables d'hôtes aan te bevelen. "

LUXE | INSPIRATIE | PERSOONLIJK | RUST

Kamer 3 is de grootste kamer van 45m², dit komt door de entresol die zich boven de badkamer bevindt.

Direct rechts bovenaan de trap kom je in je geheel eigen domein van luxe en ruimte.

De design badkamer van het merk JEE-O heeft een ligbad en aparte ruime douche. Vanuit je bad kun je heerlijk over de vallei uitkijken door het raam waar de vroege morgenzon doorheen valt.

In je boxspring van 180x210cm lig je heerlijk onder het 6 meter hoge dak. Vanuit het raam op de entresol, waar je heerlijk kunt loungen, kun je nog verder over het Franse land uitkijken, in de winter zie je de sneeuwtoppen van Laguiole.

Het interieur is in combinatie met de houten dakspanten zeer sfeervol, mooie zachte materialen en uitgekiende verlichting maken het een genot om heerlijk te genieten ook als je niet slaapt.

Bekijk alle foto's voor een goed beeld van de kamer.

 

  • 45m2
  • 1e verdieping
  • luxe 2 persoons boxspring 180x210cm
  • JEE-O badkamer met ligbad
  • met entresol
  • werkplek voor laptop
  • meubels van Keijser & Co
  • inclusief ontbijt
Laagseizoen (01-10 t/m 15-06) Hoogseizoen  (16-06 t/m 30-09 en 15-12 t/m 15-01)
€ 161,00 € 181,00

prijzen per nacht/per kamer, inclusief ontbijt