Contact

Blijf op de hoogte en volg onze blog!

Allereerst willen we zeggen dat het met ons bij Maison de la Bonne Vie goed gaat, we zitten dan wel in een lockdown maar gelukkig kunnen we nog door met klussen en voelen we ons prima.

Ons restaurant is gesloten totdat de overheid weer toestemming geeft open te gaan, kamers mogen we verhuren maar tijdens de lockdown verwachten we niet dat dat het geval zal zijn.

We hebben het geluk dat we hier zo fijn en mooi wonen en dat de lockdown niet betekend dat we opgesloten zitten op maar een paar vierkante meters. We kunnen de tuin in en genieten van het mooie weer en de natuur die met deze temeraturen weer fantastisch tot leven komt. Als we boodschappen gaan doen in Mur de Barrez moeten we wel een papier invullen met wat het doel is van ons buiten zijn, maar de supermarkt is gelukkig gewoon vol en nog niet totaal leeggehaald. Gelukkig hebben we een goede voorraad bouwmaterialen en kunnen we de komende tijd goed door met de verbouwing. De kleine gîte wordt steeds mooier, alle wanden en plafonds zijn nu voorzien van gipsplaten. We hebben alle naden en schroefgaatjes 2x gevuld en vlakgeschuurd. De eerste verlichting is in de badkamer geïnstalleerd en alsj dit plafond is afgewerkt gaan we beginnen met het tegelwerk. Daarna kunnen we de wanden van de woon- en slaapkamer behangen, de eikenhouten vloer kan worden gelegd en de keuken worden geplaatst. Dan is het nog de laaste dingen afwerken en inrichten en dan zijn we klaar met de gîte.

Natuurlijk weet niemand hoe lang deze lockdown situatie en alles eromheen van kracht blijft. Hopelijk kunnen we snel weer open met ons restaurant en de chambres d'hôtes en kunnen we iedereen weer verwelkomen. Tot die tijd zullen we jullie hier op de hoogte houden van onze activiteiten en wensen we iedereen veel succes, sterkte en wijsheid toe en blijf gezond. Groeten van Derk & Guido.