Contact

Blijf op de hoogte en volg onze blog!

Het is lang geleden dat ik een blog gemaakt heb, bedacht ik mij toen ik achter de computer aan deze blog begon te schrijven. Het niet schrijven van een blog heeft niet ingehouden dat we niet lekker doorgegaan zijn met werken.

We zijn druk bezig geweest met een nieuw onderdeel van de website voor de verkoop van interieur. Hier is een hoop tijd in gaan zitten maar inmiddels beginnen de afspraken fijn binnen te komen. Kijk eens op de site: https://interieur.maisondelabonnevie.nl Dit is voornamelijk het werk van Derk geweest en hij is hiervoor ook regelmatig kort in Nederland.

Voor de B&B hebben we veel werk verzet om een nieuwe kamer te maken. Deze kamer komt in de schuur en begint inmiddels goed vorm te krijgen. We hebben ook een nieuwe plek gemaakt voor onze opslag voor de producten van de webshop en daar zijn we ook super blij mee. In de foto's is te zien hoe een "kale" schuur omgevormd is tot een kamer en een opslag. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat we hebben gedaan in de afgelopen tijd. Laten we duimen dat we snel weer open kunnen en weer leuke en lieve gasten kunnen ontvangen. We hebben er onwijs veel zin in en kunnen niet wachten tot we weer helemaal open kunnen.

Blijf ons volgen en laat hier weten wat je van ons vindt. Groeten en tot snel,

Derk en Guido.