Contact

Derk, met een achtergrond in retail, met name inkoop en sourcing van trend- en lifestyle producten. Als zoon van een zelfstandig ondernemer en eerder ervaring opgedaan in een eigen succesvolle winkel met ontwerpbureau in interieur.

Ik kijk enorm uit naar het ontvangen van onze gasten en met hen het gevoel te delen zoals wij ons een geweldig leven voorstellen. Daarnaast mijn Passie om met interieurontwerp bezig te zijn is een perfecte combinatie

Guido, is een man met vele talenten, na 16 jaar als onderwijzer in het basisonderwijs werkzaam te zijn geweest is nu zijn talent als kok/ gastheer aan de beurt. De 3 jaar banketbakkersopleiding zullen hierbij zeker van pas komen. Dat zijn talent voor klussen zeker goed van pas komt is een understatement. 

Mijn droom om te leven in Frankrijk is uitgekomen. Het letterlijk bouwen aan een B&B samen met Derk en straks het zorgen voor de gasten is fantastisch

Wij denken Maison de la Bonne Vie te kunnen maken tot onze fantastische Bed & Breakfast op een bijzondere locatie met een eigen gezicht en met een combinatie van talenten die perfect bij elkaar passen en de gast kunnen laten genieten van Rust, Ruimte en Luxe.