Contact

Ons restaurant heeft het concept van tables d'hôtes, tables d’hôtes betekent letterlijk de tafels van de gastheren. Bij Maison de la Bonne Vie kun je ‘mee-eten’, we maken er natuurlijk iets bijzonders van, gewoon eten wat de pot schaft is geenszins het geval. We stellen steeds wisselende menu's samen per dag, kijk op onze restaurant website om te zien welke menu's we wanneer serveren.

Guido maakt  steeds bekend wat er op het menu staat. Onze gasten bepalen zelf of ze deelnemen, hetzij aan de grote tafel samen met andere gasten hetzij heerlijk privé met z’n tweetjes. Met individuele wensen wordt vanzelfsprekend rekening gehouden en Guido staat altijd open voor speciale verzoekjes. Tables d'hôtes is voor iedereen beschikbaar, zelfs gasten van buiten zolang we het maar een dag vantevoren weten wie er deelneemt. Bij mooi weer serveren we de tables d'hôtes buiten.

Guido heeft een opleiding als banketbakker, maar dat is niet het enige wat ie goed weet te bereiden in onze keuken, hij kookt fantastisch Italiaans, Frans, Aziatisch en vanzelfsprekend Hollandse pot.

Voor veel verse producten zorgt Guido dat hij die zoveel mogelijk uit de omgeving haalt, de eieren, melk, kaas en het vlees etc. komt van boeren uit de omgeving.

De wijnkelder is goed gevuld en je kunt naast onze huiswijn heerlijk genieten van vele Franse witte- en rode wijnen zodat we bij ieder gerecht een passende wijn hebben. In de middag een roséetje aan het zwembad kan natuurlijk ook.

Tables d'hôtes bieden we aan vanaf €29,50 (3 gangen)

 

Diner vanaf 19:00 uur

Lunch vanaf 12:00 uur

BEKIJK ONDERSTAAND DE MENU'S PER DAG

info restaurant
Menu 29 augustus 2023
info restaurant
Menu 30 augustus 2023
info restaurant
Menu 31 augustus 2023  
info restaurant
Onze wijnen
info restaurant
Kijk hier voor speciale aanvragen
info restaurant
Onze dranken