Contact

Onze wijnkelder is goed gevuld, van een heerlijke huiswijn tot en met een luxe Châteauneuf du Pâpe of een heerlijke Chablis 1er Cru.

 

Onze huiswijn:

LE PARADOU

Twee wijn broers.

Alexandre & Frédéric Chaudière komen uit een familie die generaties wijnmakers heeft voortgebracht in het Château Pesquié in de Ventoux, ten zuiden van de Rhône-vallei. In 2005, toen ze het Paradou-gamma creëerden, besloten ze om zichzelf een nieuwe uitdaging te geven. Deze twee broers hebben altijd een passie voor wijn gedeeld. Omdat hij nog maar een jongen was, wist Alexandre zeker dat hij wijnmaker zou worden en hij studeerde wijnbouw en oenologie in Mâcon en werkte in veel van 's werelds wijnbouwregio's (Bourgogne, Rheingau, Châteauneuf-du-Pape, Australië , Côte-Rôtie, etc.) om een ​​solide ervaring op te bouwen als wijnmaker.

Na de bachelors in filosofie en in de geschiedenis van de Sorbonne en een Masters 'degree van Sciences Po Paris, brengt Frédéric een iets andere kijk op de wijnbereiding evenals zijn marketing kennis. Het project startte in de Luberon, maar na verloop van tijd besloten de gebroeders Chaudière om te voorkomen dat de strenge regels van de AOP volledig vrij waren om verse en sexy wijnen te creëren.

Kijk de video:

Le Paradou

 

VRAAG NAAR ONZE ANDERE WIJNEN, WE NEMEN U GRAAG MEE NAAR DE VOORRAAD IN DE KELDER.

Onze Wijn
Onze wijnen