Contact

Tables d’hôtes betekent letterlijk de tafel van de gastheer. Bij Maison de la Bonne Vie kun je ‘mee-eten’, we maken er natuurlijk iets bijzonders van en gewoon eten wat de pot schaft is geenszins het geval.

Guido maakt iedere week bekend welke avonden hij voor de gasten gaat koken en wat er op het menu staat,  onze gasten bepalen zelf of ze deelnemen, hetzij aan de grote tafel samen met andere gasten hetzij heerlijk privé met z’n tweetjes. Met individuele wensen wordt vanzelfsprekend rekening gehouden en Guido staat altijd open voor speciale verzoekjes. Tables d'hôtes is voor iedereen beschikbaar, zelfs gasten van buiten zolang we het maar een dag vantevoren weten wie er deelneemt.

Guido heeft een opleiding als banketbakker, maar dat is niet het enige wat ie goed weet te bereiden in onze keuken, hij kookt fantastisch Italiaans, Frans, Aziatisch en vanzelfsprekend Hollandse pot.

Leuk is dat bij Maison de la Bonne Vie veel van de ingrediënten en producten die Guido gebruikt eveneens te koop zijn in onze B&B als ook in de webshop. Van smaakvolle jams, honing, olijfolie tot en met heerlijke fleur de sel.

Voor veel verse producten zorgt Guido dat hij die zoveel mogelijk uit de omgeving haalt, de eieren, melk, kaas en het vlees etc. komt van boeren uit de omgeving. Zijn groentetuin zorgt voor dagelijks verse aanvoer van groenten en kruiden.

De wijnkelder is goed gevuld en je kunt naast onze huiswijn heerlijk genieten van vele Franse witte- en rode wijnen zodat bij ieder gerecht we een passende wijn hebben. In de middag een roséetje aan het zwembad kan natuurlijk ook.

Bij Maison de la Bonne Vie verblijf je in alle luxe en voor onze gasten verzorgen we daar vanzelfsprekend een passend ontbijt bij. Voor de gasten die verblijven in de kamers is dat bij de prijs inbegrepen, voor onze gîtegasten bedraagt de prijs van het ontbijt € 9,- p.p.

Tables d’hôtes
Meer over de webshop >
Tables d’hôtes
Onze nieuwe handdoeken Bekijk 4 halen = 3 betalen