Contact

Tables d’hôtes betekent letterlijk de tafel van de gastheer. Bij Maison de la Bonne Vie kun je ‘mee-eten’, we maken er natuurlijk iets bijzonders van en gewoon eten wat de pot schaft is geenszins het geval. 

Guido maakt  wekelijks bekend welke menu's hij voor de gaat koken. Onze gasten bepalen zelf of ze deelnemen, hetzij aan de grote tafel samen met andere gasten hetzij heerlijk privé met z’n tweetjes. Met individuele wensen wordt vanzelfsprekend rekening gehouden en Guido staat altijd open voor speciale verzoekjes. Tables d'hôtes is voor iedereen beschikbaar, zelfs gasten van buiten zolang we het maar een dag vantevoren weten wie er deelneemt. Bij mooi weer serveren we de tables d'hôtes buiten.

Guido heeft een opleiding als banketbakker, maar dat is niet het enige wat ie goed weet te bereiden in onze keuken, hij kookt fantastisch Italiaans, Frans, Aziatisch en vanzelfsprekend Hollandse pot.

Voor veel verse producten zorgt Guido dat hij die zoveel mogelijk uit de omgeving haalt, de eieren, melk, kaas en het vlees etc. komt van boeren uit de omgeving.

De wijnkelder is goed gevuld en je kunt naast onze huiswijn heerlijk genieten van vele Franse witte- en rode wijnen zodat we bij ieder gerecht een passende wijn hebben. In de middag een roséetje aan het zwembad kan natuurlijk ook.

Tables d'hôtes kost €24,50 voor een 3 gangen menu.

 

Diner vanaf 19:00 uur

Lunch vanaf 12:00 uur

BEKIJK ONDERSTAAND DE MENU'S PER DAG

info tables d’hôtes
Menu dinsdag 2 september 2019, 10 plaatsen beschikbaar
info tables d’hôtes
Menu zondag lunch 1 september, 10 plaatsen beschikbaar
info tables d’hôtes
Menu zaterdag 31 augustus, 10 plaatsen beschikbaar
info tables d’hôtes
Menu donderdag 29 augustus, 8 plaatsen beschikbaar
info tables d’hôtes
Menu dinsdag 27 augustus, volgeboekt
info tables d’hôtes
menu zondag lunch 25 augustus, volgeboekt
info tables d’hôtes
menu zaterdag 24 augustus, 8 plaatsen beschikbaar
info tables d’hôtes
Onze dranklijst